A párna előnyei

Egyszerű használat: a Stile Baby szoptatópárna egy mozdulattal fel- és lehelyezhető, a csat segítségével használata egyszerű

Tartást biztosít: természetesen körülölelő formája biztos tartást nyújt. A párna nem mozdul el.

Kényelem: A helyes testtartást biztosító háttámasz pihentet és megakadályozza a hátfájás kialakulását. A komfortérzetet tovább segíti a kartámasz, amely a vállakról veszi le terhet.

Egyszerű szoptatás: A fekvőfelület kialakítása segít a baba ideális elhelyezésében. A párnának köszönhetően lehetetlen rosszul mellre helyezni babánkat.

Ideális elhelyezés: A legmegfelelőbb pozíciónak köszönhetően segít megakadályozni, hogy a mellre helyezés fájdalmas legyen.

Testre alakítható: A tépőzár segítségével tökéletesen a testünkhöz tudjuk alakítani, így a legkényelmesebb pozícióban szoptathatjuk babánkat.

Puha érintés: a bababarát plüss huzatnak köszönhetően a baba és a mama számára is jó érzés hozzáérni a párnához, nem irritálja a bőrt.

Ideális császármetszés után: A párna leveszi a terhet az izmokról, a baba megfelelő mellre helyezéséhez nem kell a szervezetnek görcsölnie, így a párna kifejezetten nagy segítség lehet egy ilyen műtét után.