Amit a párnáról tudni kell

Az egyik legnagyobb segítség a sikeres szoptatáshoz

Tudta, hogy Ön és kisbabája több, mint 1000 órát tölthetnek együtt szoptatással?

A szoptatás sikerességéhez elengedhetetlen, hogy kialakuljon a baba-mama közötti testi- és lelki összhang, amelyhez fontos, hogy ki tudjon zárni minden külső zavaró tényezőt, ne kelljen azzal foglalkozni, hogy hogyan találjuk meg a helyes testhelyzetet, amely a babának és mamának is kényelmes, ne kelljen arra figyelnünk, hogy mikor csúszik el a párna, megzavarva ezzel a babát és mamát is, hanem átélhessük a szoptatás csodálatos érzését.

Ebben segít nekünk a Stile baby szoptatópárna, amelynek a különlegessége, hogy a párnát egy mozdulattal felcsatolva a csecsemőt máris a tökéletes pozícióba helyeztük a szoptatáshoz. Ennél kényelmesebb pozíciót nem találhatnánk babánk és saját magunk számára, hiszen az ideális testhelyzetet biztosítja számunkra, megakadályozva, hogy a mellre helyezés esetleg fájdalmas legyen. Más, hasonló funkciót betöltő szoptató párnákkal szemben ezt a párnát nem kell igazgatnunk, mindig fixen a helyén marad, biztosítva a legmegfelelőbb testhelyzetet a szoptatáshoz.

A párna mérete tépőzárral állítható mindenkinek a saját alakjához, így teljesen hozzá tud simulni a testünkhöz, a baba és a mama teste a lehető legnagyobb felületen érintkezhet, amely óriási biztonságérzetet nyújt a kicsink számára, hiszen a legújabb kutatások bizonyítják mennyire fontos számukra az édesanya bőrével való érintkezés. Ez a természetesen körülölelő forma biztos tartást is nyújt egyben.

A párna hátsó részénél található egy speciálisan fejlesztett háttámasz, amelynek köszönhetően tökéletes lesz a tartásunk, így nem fog fájni a nyakunk, derekunk, hátunk (amely problémával a szoptatós édesanyák gyakran küzdenek). A komfortérzetet tovább segíti a kartámasz, amely a vállakról veszi le a terhet.

Az oldalán található csat segítségével halkan lecsatolhatjuk a párnát, így az sem jelent problémát, ha babánk szoptatás közben elaludt.

A bababarát plüss huzat csak növeli a komfortérzetet és ráadásul egy mozdulattal levehető a párnáról, mosógépben mosható, így könnyen tisztán tudjuk tartani.