Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mi a különbség egy U formájú normál szoptató párna és a Stile Baby szoptató párna között?

  • A Stile Baby szoptató párnát nem kell igazgatni a megfelelő helyzet megtalálásához, hanem egy mozdulattal felcsatolva máris a szoptatáshoz leghatékonyabb pozíciót vesszük fel és a párna a tökéletes fix tartásnak köszönhetően a teljes szoptatás alatt a helyén marad, nem csúszik el.
  • A Stile Baby szoptató párna speciálisan kifejlesztett háttámasszal rendelkezik, amely a tökéletes tartásra ösztönzi a kismamát, így levéve a terhet a gerincről.
  • A Stile Baby szoptató párna kar- és könyöktámasza leveszi a terhet a vállakról, ezáltal is csökkentve a hátfájás kialakulásának esélyét.

2. Mi az a 2 domborulat a párna 2 szélén?

A 2 domborulat funkciója, hogy egy picit megemelje a baba fejét szopizás közben, ezáltal is a legmegfelelőbb pozícióba helyezve a picit, elősegítve a nyelést és emésztést.

3. Mekkora derékbőséghez illeszkedik a párna?

A párnán található tépőzár segítségségével tökéletesen a saját alakunkhoz tudjuk állítani a párnát. Kb. 110 cm-es derékbőségig állítható a párna, így akár férjünk is használhatja a baba cumisüvegből történő etetéséhez.

4. Mit tegyek, ha a szülés után úgy tűnik, hogy a párna nem teljesen illeszkedik rám?

A szülés után a méh folyamatosan húzódik vissza, így rövid időn belül a párna egyre jobban fog illeszkedni és egyre kényelmesebb lesz. Nyugodtan használja a párnát, ez egy természetes folyamat a szülés utáni első hetekben.

5. Használhatom-e a párnát császármetszés után?

Igen. A párna leveszi a terhet az izmokról, a baba megfelelő mellre helyezéséhez nem kell a szervezetnek görcsölnie, így a párna kifejezetten nagy segítség lehet egy ilyen műtét után.

6. Meddig használhatom a párnát?

A párna használatánál az a legfontosabb, hogy kényelmes legyen a baba és a mama számára is, tehát addig használható, amíg kényelmesen betölti funkcióját, akár 2 éves korig.

7. Mit tegyek, ha a párna koszos lett?

A párnán található huzat egy cipzár segítségével könnyen eltávolítható és kézzel vagy mosógépben alacsony hőfokon mosható. Javasoljuk, hogy vásároljon egy extra huzatot a párnához, így nem jelent problémát, ha a huzat esetleg nem szárad meg a következő szoptatásig.

8. Mire használhatom a szoptató párnát, ha már nem szoptatok?

A párnát használhatjuk a csecsemő megtámasztására, ha már tud ülni. A párna kényelmet nyújt a későbbiekben is olyan ülő tevékenységeknél, amelyeknél folyamatosan tartunk valamit a kezünkben, hiszen ugyanúgy leveszi a terhet a vállunkról, és helyes testtartásra ösztönöz: olvasás, varrás, stb...

9. Milyen anyagból készült a párna?

A párna belseje egy speciális keménységű formahabosított szivacs, amelyen 100% pamut mosógépben mosható huzat található.