Üzletszabályzat

Stile Baby Interio

 

SZÁLLÍTÁSI, VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A Stile Baby Interio örömmel üdvözli Önt online vásárlói között!

Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi vásárlási feltételeket szíveskedjen alaposan átolvasni:

1. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

1.1 A Stile Baby Interio online áruházában történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

1.2 A Stile Baby Interio online áruházában rendelés történhet a www.szoptatoparna.hu oldalon keresztül, elektronikus levélben a vasarlas@ajandekfutar.hu e-mail címre küldött levélben, vagy telefonon a 06 30 902 0507-es számon.
Elektronikus levélben és telefonon történt megrendelés esetén kérjük megadni:

 • Megrendelő neve
 • Szállítási, számlázási cím
 • Megrendelt termékek neve, darabszáma
 • Aktív e-mail cím
 • Aktív telefonszám
 • Személyes átvétel vagy házhozszállítás

Minden, a Stile Baby Interio online áruházába beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába. A beérkezést követően 3 munkanapon belül elektronikusan visszajelezzük vásárlóinknak a megrendelt termékek raktárkészletét, esetleges alternatív termék lehetőségeket.

1.3 A Stile Baby Interio üzlet termékeinek szállítását országosan a Gartrans futárszolgálat végzi.

1.3.1 Normál szállítási idő: 7-10 nap (a normál szállítási idő személyes átvétel esetén rövidülhet).

1.3.2 Egyedi szállítási idővel rendelkező termékek esetén az általános szállítási határidő módosulhat, amelyről tájékoztatjuk vásárlóinkat a www.szoptatoparna.hu oldalon az adott terméknél, és/vagy a megrendelés visszaigazolásakor.

1.3.3. Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, a Stile Baby Interio üzlet visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

1.3.4 A Stile Baby Interio-tól megrendelt termékek vagy eredeti gyári csomagolásban, vagy több termék együttes megrendelése esetén újrafelhasználható papír csomagolásban kerülnek kiszállításra.

1.4 A www.szoptatoparna.hu oldalon megrendelt termékek szállítási költsége országosan bruttó 1000 Ft megrendelésenként, amely összeg a megrendelés végösszegében megjelenik. A megrendelés bármennyi terméket tartalmazhat. Amennyiben egyes termékeknél a normál szállítási díjtól eltérő megjegyzés szerepel (pl.: Házhozszállítási díj nélkül), ezen esetekben a megjegyzés az érvényes. A Stile Baby Interio csomagolási költséget nem számít fel a beérkezett megrendelésekre. Amennyiben a vásárlási érték eléri vagy meghaladja a bruttó 20.000.- forintot, a szállítási költséget átvállaljuk.

Amennyiben a fenti szállítástól eltérő, gyorsabb szállítást kérnek megrendelőink, a szállítás költsége bruttó 2500 Ft, amelyet egyedileg egyeztetünk megrendelőinkkel.

1.5 A Stile Baby Interio online áruházában megrendelt termékek fizetése utánvéttel történik, futárral történő szállítás esetén a futár részére, személyes átvétel esetén átvételkor készpénzben.

1.6 A kiszállítást megelőzően a Stile Baby Interio online áruház telefonon vagy e-mailben értesítést küld a vevőnek a várható kézbesítés idejéről, illetve a termék raktárba történt beszállításáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a megbeszélt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára.

1.7 A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

1.8 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

1.9 A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is leheséges egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel.

1.10 A személyes átvételre kért megrendelések esetén a Stile Baby Interio a vevővel való egyeztetést követően 3 hétig raktározza a megrendelést, a 3 hét lejárta előtt értesítést küldünk megrendelőinknek. Amennyiben az értesítésre nem érkezik válasz a megrendelés átvételét illetően elektronikusan vagy telefonon, vagy a határidőn belül a megrendelő nem veszi át a megrendelést, a termékek újra kínálatba kerülnek és töröljük a megrendelést.

1.11 Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Stile Mobili Kft.-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.

1.12 Az eladó adatai:

Cégnév: Stile Mobili Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi u 41. VII. 2
Központi raktár: 1139 Budapest, Üteg u. 6.
Üzleteink:
Westend City Center, 1062 Budapest, Váci út 1-3. földszint, Bethlen stny. 31.
1132 Budapest, Visegrádi u. 14.

Adószám: 13898634 -2-41
Bankszámlaszám: OTP 11707024-20466574
Képviselő: Vigh Zsolt
Telefonszám: 06 30 300 6282
E-mail cím: info@bababutorbolt.hu
Vevőszolgálati iroda: 1139 Budapest, Üteg u. 6.
Vevőszolgálati irodánkban, vagy üzletünkben a megrendelt termékek előzetes időpont-egyeztetést követően, szállítási díj nélkül átvehetők.
(Vevőszolgálati irodánkban forgalmazás és árubemutatás nem történik, a Stile Baby Interio itt kizárólag internetes vásárlókat szolgál ki.)

2. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

2.1 A Stile Baby Interio online áruházában történő vásárlás elektronikus úton Interneten keresztül a http://www.szoptatoparna.hu webcímen, vagy email-ben a vasarlas@stileinterio.hu email címre, vagy telefonon a 06 30 902 0507-es telefonszámon lehetséges.

2.2 A StileBaby Interio online áruházában mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

 

2.3 A regisztráció

2.3.1 Amennyiben a vásárló a Stile Baby Interio online áruházában nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

2.3.2 Bármelyik jelentkezési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és a Stile Baby Interio online áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

 

2.4 A bemutatott termékek

2.4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is, azonban nem tartalmazza a szállítási költséget. A Stile Baby Interio az árváltozás jogát fenntartja.

2.4.2 Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre a Stile Baby Interio értesítést küld.

 

2.5 Garancia, szavatosság

2.5.1 Az eladó olyan termékeket értékesít, amelyek I. osztályúak és rendelkeznek a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.

2.5.3 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette.

2.5.4 Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 

2.6 Vásárlástól való elállás joga

2.6.1 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 72 órában a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben jelezni az info@bababutorbolt.hu e-mail címen a Stile Baby Interio ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

2.6.2 Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza az Stile Baby Interiohoz. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az info@bababutorbolt.hu e-mail címre bejelenteni.

2.6.3 Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen Stile Baby Interio részére visszajuttatni, a Stile Baby Interio nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

2.6.4 Vásárlástól való elállás esetén a Stile Baby Interio köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

2.6.5 A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.

2.6.6 A Stile Baby Interio kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

2.6.7 A Stile Baby Interio követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

2.6.8 Bruttó 75.000.-ft feletti vásárlás esetén 40% előleget szükséges átutalni vagy bármely üzletünkben befizetni.

3. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

3.1 A felelősség korlátozása

3.1.1 A Stile Baby Interio online áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

3.1.2 A Stile Baby Interio online áruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Stile Baby Interio online áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

3.1.3 A Stile Baby Interio online áruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Stile Baby Interio online áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

3.1.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

3.1.5 Egyedül a vásárló felelős a Stile Baby Interio online áruházhoz való kapcsolódásáért és a Stile Baby Interio online áruházban való vásárlásért.

3.1.6 A Stile Baby Interio online áruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

3.1.7 A Stile Baby Interio online áruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Stile Baby Interio online áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

3.1.8 A Stile Baby Interio online áruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Stile Baby Interio online áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Stile Baby Interio online áruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.

3.1.9 Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a Stile Baby Interio online áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

3.1.10 A Stile Baby Interio online áruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Stile Baby Interio online áruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

3.1.11 Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Stile Baby Interio online áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

4. SZEMÉLYES ADATOK

4.1 A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

4.2 A Stile Baby Interio online áruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja azon adatokat, amelyek a teljesítéshez szükségesek. Az alvállalkozók a Stile Baby Interio online áruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

Szállítási információk

A Stile Baby Interio online áruház a megrendelt termékeket országos futárszolgálat hálózattal vagy postai úton juttatja el megrendelőinek; illetve előre egyeztetett időpontban lehetőség van a termékek személyes átvételére kiszállítási díj nélkül.

Átlagos szállítási idő: 7-10 nap. (személyes átvétel esetén a szállítási idő lehet rövidebb)

 

Házhozszállítás futárszolgálattal

A Stile Baby Interio online áruház országos házhozszállítást teljesítő partnere a Gartrans Budapest Kft. (www.gartrans.hu), aki egyaránt szállítja megrendeléseiket Budapestre és vidékre.

Megrendeléskor vásárlóink a Megjegyzés rovatba feltüntethetik szállítással kapcsolatos kéréseiket (pl. csak a délelőtti órákban; csak bizonyos napon; a csengő nem működik, kérjük telefonáljon fel ...), amelyeket továbbítunk futárszolgálatunknak.

Vásárlóink megrendeléseiket kérhetik otthonra, munkahelyükre munkaidőben; munkahelyre kért megrendelések esetén a rugalmasabb szállítás érekében kérjük feltüntetni az esetleges cégnevet, szobaszámot.

Sikertelen kézbesítés esetén futárszolgálatunk értesítést hagy, és egyeztetést követően felár nélkül, újra kézbesíti a csomagot.

A Stile Baby Interio online áruházba beérkező megrendeléseket követően max. 3 munkanapon belül elektronikusan jelezzük vissza vásárlóinknak, a megrendelt termékek vannak-e raktárkészleten.

A megrendelések futárszolgálathoz történő beszállításáról szintén elektronikus értesítést küldünk, amelyet követően 24-72 órán belül várható a megrendelés kiszállítása.

Futárszolgálattal történő szállítás esetén a megrendelés értéke a futárnak, a csomag átvételekor kerül kifizetésre.

 

Szállítás postán

Kisebb árukat postai utánvéttel küldünk vásárlóinknak. A postai feladást követően elektronikus értesítést küldünk, amelyet követően 1-4 munkanapon belül várható a megrendelés postázása.

Postán történő szállítás esetén a megrendelés értéke kézbesítéskor, postai utánvéttel kerül kifizetésre a posta alkalmazottjának vagy a Postán készpénzben.

 

Személyes átvétel

Személyes átvételre munkanapokon, előre egyeztetett időpontban a 1139 Budapest, Üteg u.6. szám alatt, a WestEnd Citycenterben vagy a Visegrádi u-ban lévő Stile Baby Interio üzletekben hétfőtől-szombatig 10-21 óráig és vasárnap 10-19 óráig van lehetőség. Megrendeléskor a Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a személyes átvételt.

A személyes átvételre kért megrendelések esetén a Stile Baby Interio a vevőszolgálati irodába történt beszállítási értesítőt követően 3 hétig raktározza a megrendelést, a 3 hét lejárta előtt értesítést küldünk megrendelőinknek. Amennyiben az értesítésre nem érkezik válasz a megrendelés átvételét illetően elektronikusan vagy telefonon, vagy a határidőn belül a megrendelő nem veszi át a megrendelést, a termékek újra kínálatba kerülnek és töröljük a megrendelést.

 

Szállítás díja

A Stile Baby Interio online áruház fix szállítási díja bruttó 1000 Ft megrendelésenként, függetlenül a szállítás módjától, a megrendelt termékek és csomagok számától.

Amennyiben a vásárlási érték eléri vagy meghaladja a bruttó 20.000.- forintot, a szállítási költséget átvállaljuk.

Amennyiben a fenti szállítástól eltérő, gyorsabb szállítást kérnek megrendelőink, a szállítás költsége bruttó 2500 Ft, amelyet egyedileg egyeztetünk megrendelőinkkel.

A gyorsabb szállítási mód nem érvényes az egyedi szállítással rendelkező termékcsaládokra.

Azon termékek esetében, amelyeknél egyedi szállítási díj kerül feltüntetésre (pl.: Házhozszállítási díj nélkül ...), az egyedi szállítási feltétel az érvényes.

Személyes átvétel esetén nincs kiszállítási díj.

A Stile Baby Interio csomagolási díjat nem számol fel.

 

Egyéb információ

Azon megrendelések esetén, amelyekben eltérő szállítási határidővel rendelkező termékek szerepelnek a megrendelést egy csomagban a későbbi határidő szerint szállítjuk.

A megrendeléseket vagy eredeti csomagolásban, több termék együttes megrendelése esetén újrahasznosítható karton dobozban vagy papírzacskóban szállítjuk. Amennyiben a megrendelt termékek fizikailag nem szállíthatók egy csomagban, a több csomag esetén szállítási felárat nem számítunk fel.

Amennyiben bármilyen kérdésük felmerülne a szállítással, futárszolgálattal kapcsolatban, az info@babautorbolt.hu email címre várjuk leveleiket.

MEGRENDELÉS FOLYAMATA

Az alábbi útmutatóval kívánunk segítséget nyújtani Megrendelőinknek.

 • 1. lépés: Termékek kiválasztása
 • 2. lépés: Kattintson a "Megrendelés" gombra
 • 3. lépés: Számlázási, szállítási adatok kitöltése
 • 4. lépés: Vásárlási feltételek
 • 5. lépés: Megjegyzés a megrendeléshez

Amennyiben bármilyen kérése, információja van megrendelésével, a kiszállítással (pl: munkanapokon 9-17 óra között) kapcsolatban, kérjük, a Megjegyzés dobozba írja be.

A felületen a bruttó kifizetendő összeg jelenik meg szállítási díjjal együtt.

 

Megrendelés

Megrendelés leadható:

Az e-mailen történő megrendelés során kérjük megadni:

 • megrendelő neve
 • szállítási és /vagy számlázási cím
 • megrendelt termék neve, darabszáma
 • aktív e-mail cím
 • aktív telefonszám
 • személyes átvétel, vagy házhozszállítás.

Várjuk megrendeléseiket, üdvözlettel:
Stile Interio Lakberendezés